Lăsați pinterest-ul pentru albumul de familie

iulie 31, 2017

De când internetul ne-a acaparat ce mai mare parte din stilul de viață avem tendința de a merge către el ca bietul animal din poveste la tăiat. Uităm de alternativele din jurul nostru. Unele mai eficiente decât ce ne poate oferi mediul online.



In acest an, împreună cu unii colegi sau parteneri, am urmărit discreți care este percepția față de un secret subtil în breasla noastră. Am stat și noi ore în șir urmărind fotografiile postat pe pinterest. Am stat. Difererența dinrte noi și alții este că noi am stat pentru a învăța nu pentru a întocmi o arhivă pe care să o folosim la prezentări. Cele mai bune indicii despre paleta de culori se găsesc în albumele de familie. Fiecare locuință este pentru o singură familie. Porniți de la cea mai dragă fotografie.

Am avut onoarea să discut cu un arhitect care, la o prezentare, a solicitat să i se suporte cheltuielile de deplasare într-un oraș din Grecia pentru a studia particularitățile locului. Soțul era de acolo. Era nostalgic și meticulos. Cererea avea drept scop retragerea de la discuții. Spre uimirea tuturor, exact această cerere a fost cea care a condus la semnarea contractului.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii