Perdele ca-n București și-n provincie găsești

aprilie 23, 2018

Perdele București. Perdele București. Toate soțiile prietenilor caută "perdele bucurești" imediat ce au plecat zugravii. Sau imediat ce soțul a plecat puțin capul după un noroc prelungit cu prietenii. Cum se uită puțin la parchet, cum vor să schimbe perdelele. Cu perdele de calitate. Pahare multe, perdele bune.



Mi-aș dori să rețină (le-am spus deja de câteva ori) că la perdele este exact ca la vinurile de colecție. Imediat ce știi ce vrei cauți acel produs până îl găsești la cel mai bun preț. Produsul original. Se evită speculanții și cei care au păstrat ocaua mică pentru naivi. Chiar dacă sunt primii care ies în cale.

Perioada în care doar în jurul km-ului 0 găseam produse de calitate a apus de câțiva ani. Acum comerțul cumpătat se află la un click distanță, vorba unui amic, și nu la doi pași de casă. Această regulă nu se aplică doar la electrocasnice, gadgeturi sau vinuri - unde produsul poate fi întors pe toate fețele într-un magazin offline în perioada de analiză a pieții. Este valabilă și pentru perdele. Inclusiv pentru cumpărătorii care pot deosebi două produse aparent identice.

Cine acceptă o provocare? Vă recomand diadecor.ro



Oferă servicii și la domiciliul clienților din București.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii