Atlasul emoțiilor de Paul Ekman Group

ianuarie 19, 2019

Cred că sunt câțiva ani de când am auzit prima dată despre această capodoperă a dr. Paul Ekman și a fiicei sale Dr. Eve Ekman.



Recomand această lucrare tuturor celor care lucrează cu culori, indiferent că fac un logo, o etichetă sau doar vor să-și reamenajeze micuța garsonieră. Pe internet circulă o mulțime de corelări între culori și semnificația lor. Cele mai multe dintre ele sunt preluări incomplete din surse incorecte. Foarte puține își merită timpul alocat. Dacă vreți să vă familiarizați cu acest limbaj, porniți cu Atlasul Emoțiilor.

"Dalai Lama a spus că avem nevoie de o hartă pentru a ajunge în noua lume și am întrebat dacă aș putea crea o hartă a emoțiilor, pentru a înțelege mai bine emotiile noastre. Cu participarea fiicei mele, Dr. Eve Ekman, am creat un astfel de Atlas. Am numit-o Atlas pentru că conține mai mult de o hartă care ne permite să vedem caracteristicile emotiilor noastre care ar putea să nu fie evidente pentru noi. Sperăm că Atlasul, disponibil la atlasofemotions.com, va fi distractiv de folosit și oamenii se vor bucura de implicarea în acest proces. Explorarea atlasului poate spori înțelegerea de către oameni a acestei trăsături vitale în viața lor. " aspus Paul Ekman cu ocazia lansării.



Paul Ekman a fost licențiat la Universitatea din Chicago și la Universitatea din New York. A primit doctoratul în psihologia clinică de la Universitatea Adelphi (1958), după un stagiu de un an la Langley Porter. În prezent, este fondatorul și președintele grupului Paul Ekman, LLC (PEG), o companie care produce instrumente de formare relevante pentru abilitățile emoționale și inițiază noi cercetări relevante pentru securitatea națională și aplicarea legii.

  • Share:

You Might Also Like

0 comentarii